Studentchauffeur Almere

MAAK KENNIS MET een studentchauffeur in de regio Almere (flevoland).
Nu voor een zeer voordelig INTRODUCTIETARIEF

Goedkoop

Maak kennis met een ervaren studentchauffeur voor slechts €16,50 per uur.

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Studentchauffeur in Almere of omgeving nodig?

Wilt u ongestoord aan het werk terwijl u naar uw werk of afspraken gereden wordt? Met een studentchauffeur in de buurt van Almere wordt u veilig en comfortabel in uw eigen auto gereden. U heeft geen last meer van inefficiënte werktijd doordat u nu zelf niet meer hoeft te rijden. U kunt tijdens de rit de gehele tijd de focus houden op uw werk. De chauffeur zorgt voor de ritplanning en zal zorg nemen dat u op tijd aankomt op de plek van bestemming. Wij kunnen u niet alleen in de buurt van Almere voorzien van een chauffeur maar door heel Nederland hebben wij studentenchauffeurs. Dus ook voor andere plaatsen in Flevoland kunnen wij studentchauffeurs regelen zoals voor Dronten, Lelystad of Zeewolde.

Onze chauffeurs zijn betrouwbaar, representatief en discreet. Al onze chauffeurs hebben een rij-test ondergaan en zijn hoogopgeleid (HBO of WO). Daarnaast beschikken zij over een ov-kaart waardoor er geen extra kosten in rekening worden gebracht om de chauffeur op uw startlocatie aanwezig te laten zijn. Wilt u voor het eerst gebruik maken van een chauffeur? U kunt dan gebruik maken van het introductietarief van €16,50 per uur. Hierbij is tevens een extra verzekering bij inbegrepen. De minimale afname van onze diensten is 3 uur.

STAND-BY
Onze chauffeurs zijn 24/7 inzetbaar en kunnen terwijl u op uw afspraak bent ook nog klusjes voor u oppakken. Ook voor andere diensten zijn studentchauffeurs inzetbaar. Voor een bob-rit, autotransport of valet-parking.

GRATIS EEN OFFERTE AANVRAGEN

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
20,80/per uur
  • Representatief en discreet
  • Geen reiskosten
  • Gratis verzekering inbegrepen

Plaatsen waar wij een chauffeur kunnen regelen:

Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Urk, Zeewolde

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl