Studentchauffeur Amsterdam

MAAK KENNIS MET een studentchauffeur in de regio Amsterdam.
Nu voor een zeer voordelig INTRODUCTIETARIEF

Goedkoop

Maak kennis met een ervaren studentchauffeur voor slechts €16,50 per uur.

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Studentchauffeur in Amsterdam of omgeving nodig?

Staat u vaak rondom Amsterdam in de file? De melding dat de rondweg A10 vast staat is geen ongewone filemelding.  Met een studentchauffeur wordt u veilig en comfortabel in uw eigen auto van of naar de regio Amsterdam gebracht hierdoor is in de file staan geen inefficiënte tijdbesteding meer. U kunt tijdens de rit de focus leggen op uw werk in de plaats van het concentreren op de weg.

Onze chauffeurs zijn betrouwbaar, representatief en discreet. Al onze chauffeurs hebben een rij-test ondergaan en zijn hoogopgeleid (HBO of WO). Daarnaast beschikken zij over een ov-kaart waardoor er geen extra kosten in rekening worden gebracht om de chauffeur op uw startlocatie aanwezig te laten zijn. Wilt u voor het eerst gebruik maken van een chauffeur? U kunt dan gebruik maken van het introductietarief van €16,50 per uur. Hierbij is tevens een extra verzekering bij inbegrepen. De minimale afname van onze diensten is 3 uur. Wij kunnen door heel Nederland u voorzien van een studentchauffeur ook rondom Amsterdam in plaatsen zoals Amstelveen, Aalsmeer, Landsmeer, Monnickendam of Zaandam.

STAND-BY
Onze chauffeurs zijn 24/7 inzetbaar en kunnen terwijl u op uw afspraak bent ook nog klusjes voor u oppakken. Ook voor andere diensten zijn studentchauffeurs inzetbaar. Voor een bob-rit, autotransport of valet-parking.

GRATIS EEN OFFERTE AANVRAGEN

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
20,80/per uur
  • Representatief en discreet
  • Geen reiskosten
  • Gratis verzekering inbegrepen

Andere plaatsen in Noord-Holland waar wij een chauffeur voor u kunnen regelen:

Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Bergen, Blaricum, Blomendaal, Den Helder, Edam, Heemstede, Hoofddorp, Hoorn, Landsmeer, Medumblik, Monnickendam, Purmerend, Zaandam

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl