Chauffeur voor een dag

Laat je rijden door een studentchauffeur in je eigen auto.
Nu voor een zeer voordelig INTRODUCTIETARIEF

Goedkoop

Maak kennis met een ervaren studentchauffeur voor slechts €19,50 per uur.

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.
Chauffeur voor een dag

Chauffeur voor één dag nodig?

Wilt u voor één dag gebruik maken van een chauffeur? Wij kunnen u voordelig een studentchauffeur aanbevelen die in uw eigen auto naar elke willekeurige bestemming in Nederland, België of Duitsland rijdt. Laat u rijden in uw eigen auto door een getrainde chauffeur. Eén van de vele voordelen van een chauffeur is dat u tijdens de rit naar uw afspraak gewoon kunt doorwerken. U heeft dan geen last meer van onnodig tijdsverlies. Hierdoor betaalt een chauffeur zich al geheel of gedeeltelijk terug.

Zoals onze bedrijfsnaam Direct studentchauffeurs aangeeft maken wij veelal gebruik van studenten. Dit heeft vele voordelen welke nadrukkelijk terug te zien zijn in de lage prijs die wij hanteren. Met meer dan 700 studenten over heel Nederland verspreidt kunnen wij landelijke dekking aanbieden. Hierdoor is er altijd een chauffeur bij u in de buurt. Daarnaast beschikken onze chauffeurs over een ov-kaart, hierdoor hoeft u in het algemeen doordeweeks geen kosten te betalen. Enkel de reistijd naar de startlocatie en vanaf de eindlocatie die langer dan 30 minuten duurt wordt doorbelast.

STAND-BY
Onze chauffeurs zijn 24/7 inzetbaar en kunnen terwijl u op uw afspraak bent ook nog klusjes voor u oppakken. Ook voor andere diensten zijn studentchauffeurs inzetbaar. Voor een bob-rit, autotransport of valet-parking.

GRATIS EEN OFFERTE AANVRAGEN

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
29,35/per uur
  • Representatief en discreet
  • Geen reiskosten
  • Gratis verzekering inbegrepen

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl