Chauffeursdiensten

Vraag online in 1 minuut een offerte aan, krijg binnen een uur reactie

Populaire chauffeursdiensten

Autotransport

Op zoek naar autotransport? Onze studentchauffeurs kunnen binnen heel Nederland u auto ophalen en/of wegbrengen. Autotransport voor zowel bedrijven als particulieren.

Privechauffeur

Met een professionele privé chauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigen werk. Daarnaast kunt u uitgerust op uw afspraak of werk aankomen omdat u zich niet bezig hoeft te houden met het soms hectische verkeer.

Valet Parking

De perfecte oplossing voor uw parkeerprobleem tijdens grote en kleine evenementen. U en uw gasten hoeven zich met onze valet parking service niet druk te maken over het vinden van een parkeerplek.

Parkeerbegeleiding

Parkeerbegeleiders laten het verkeer soepel in- en uitstromen en geven uw bezoekers een gastvrij ontvangst.

BOB Chauffeur

Laat u veilig, in uw eigen auto, naar huis brengen door een ervaren studenten chauffeur. De ideale thuisbrengservice voor na een diner of evenement.

Wat kost een chauffeursdienst?

Hoe werkt de inzet van een studentchauffeur?

Bent u nieuw bij Studentchauffeurs.nl? In dat geval betaalt u voor de eerste rit met een studentchauffeur slechts €16,50 per uur. Dit uurtarief is echter niet van toepassing op BOB-ritten. Wanneer u vaker gebruik maakt van onze diensten of een BOB-rit wilt afnemen, betaalt u €22,45 per uur. Bij beide tarieven is een gratis aanvullende verzekering inbegrepen.

Geen Reiskosten
Onze studentenchauffeurs zijn doordeweeks in het bezit van studentenreisproduct waarmee ze gratis kunnen reizen. Daardoor wordt er slechts in enkele gevallen reiskosten in rekening gebracht.

Waarom Direct studentchauffeurs?

Studentchauffeurs.nl is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor alle vormen van chauffeursdiensten door heel Nederland, Belgie en de rest van Europa. Met ruim 750 actieve studenten chauffeurs bieden wij dan ook een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Kwaliteit
Alle chauffeurs hebben een uitgebreid werving- en selectietraject doorlopen voordat ze officieel als chauffeur aan het werk mochten. Om deze kwaliteit continu te kunnen waarborgen, werken wij met een beoordelingssysteem waar al onze klanten hun beoordeling over de rit kunnen geven.
© Mobiliteitsdiensten Nederland B.V. 2002-2020 | ☎ 088 – 2333350 | ✉ info@studentchauffeurs.nl