BOB Chauffeur

Laat u veilig en voordelig naar huis rijden in uw eigen auto

Voordelig tarief

Laat u rijden door een ervaren bobchauffeur voor slechts €29,35 per uur.

i

Gratis verzekering

Ook bij onze thuisbrengservice bieden wij een gratis aanvullende verzekering aan.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.
Bar voorraad - BOB chauffeur

zorgeloos naar huis in uw eigen auto met een BOB chauffeur

Wanneer u ’s avonds op pad gaat naar een evenement, café, theater of diner kan het zijn dat u daarbij graag een biertje of wijntje drinkt. Of misschien gaat u naar een een leuk feest maar is de locatie slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij kunnen u van dienst zijn wanneer u kiest om met uw eigen auto te gaan. Eén van onze studenten bob chauffeurs komt op eigen gelegenheid naar de desbetreffende locatie en kan u zo na afloop veilig in uw eigen auto naar huis brengen. Bent u van plan om met meerdere personen op pad te gaan in uw auto? Onze bob-chauffeur brengt dan iedereen één voor één veilig thuis.

VOORDELEN
Voor bijna alle ritten over langere afstand betaalt u minder voor de inzet van een BOB chauffeur dan voor een taxi. Daarnaast kunt u gewoon met uw eigen auto naar bestemming rijden en bent u geen extra tijd en geld kwijt aan het openbaar vervoer. Ook voor grotere groepen is de inzet van een studentchauffeur eenvoudig en voordelig. Wij kunnen daarnaast chauffeurs leveren door heel Nederland. Dus of u nu vanuit een grote stad zoals Den Haag, Amsterdam of Rotterdam naar huis moet of vanuit iedere willekeurige plaats. Wij regelen het voor u!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
29,35/per uur
  • Landelijke dekking
  • Inclusief gratis verzekering
  • Veilig en flexibel

minimale afname & Reiskosten

Bij alle chauffeursdiensten van Direct Studentchauffeurs is er sprake van een minimale afname. Overdag is dit minimaal 3 uur per chauffeur, vanaf 22:00 uur en in het weekend is dit 4 uur. Naast het vaste uurtarief worden er bij BOB ritten vaak ook reiskosten in rekening gebracht. Studenten kunnen in het weekend niet gratis reizen en de OV mogelijkheden zijn bij aankomst vaak zeer beperkt. Daarom zal de chauffeur zijn of haar auto eerst op de eindlocatie moeten parkeren, hiervoor wordt een vergoeding van €0,42 cent per kilometer in rekening gebracht. Indien het OV nog wel rijdt, de chauffeur in dezelfde stand woont of de rit doordeweeks plaatsvindt worden alleen de gemaakte uren doorberekend. 

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl