valet parking

de perfecte oplossing voor uw parkeerprobleem of luxe event

Voordelig tarief

Maak kennis met een ervaren studentchauffeur voor slechts €19,50 per uur.

i

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Wat zijn de voordelen van een Valet parking service?

Een valet parking kan onder andere worden gebruikt om een parkeerprobleem op te lossen wat door ons volledig uit handen wordt genomen. Hier valt bijvoorbeeld ook de organisatie van een externe parkeervoorziening onder en het creëren van een perfecte logistieke situatie. Verder wordt valet parking ook ingezet om de gasten een gepersonaliseerde luxe te bieden met bijbehorende beveiliging van hun eigendommen. Dit geeft veelal een overweldigende indruk.

REPRESENTATIEF
Onze opgeleide chauffeurs worden van te voren uitgebreid geinformeerd over etiquettes, presentatie en omgangsvormen tijdens uw event.
Daarnaast zal er ook een gastheer aanwezig zijn om uw gasten te ontvangen en te woord te staan en houdt een sleutelbeheerder alles nauwlettend in de gaten. De chauffeurs zijn een visitekaartje voor uw gelegenheid.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
29,35/per uur
  • Getrainde chauffeurs
  • Veilig en betrouwbaar
  • Incl. gratis verzekering

ERVARING met grote projecten

De chauffeurs van Direct Studentchauffeurs beschikken bijna allen over de nodige ervaring binnen parkeeroplossingen als valet parking en/of shuttle services. Hierbij gaat het niet alleen om een bruiloft, gala of event maar ook over grotere projecten waar dagelijks de valet parking wordt georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn restaurantketens, multinationals of ziekenhuizen waar veel vraag is naar een luxe service of zeer degelijke oplossing voor een goede doorstroom van bezoekers.

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl