Studentchauffeur Enschede

Maak kennis met een studentchauffeur.
Nu voor een zeer voordelig introductietarief

Goedkoop

Maak kennis met een ervaren studentchauffeur voor slechts €19,50 per uur.

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Verhoog uw efficiëntie met een student als chauffeur

Het verkeer in en om Enschede (A35 en A1) kan behoorlijk vol staan. Dit kan eventueel wat gestress en frustratie opleveren. Vooral omdat reistijd zo door u niet nuttig besteed kan worden en het al met al ook veel nodeloze energie kost. Het is misschien wat decadent maar eigenlijk is het de perfecte oplossing voor uw vervoersfrustratie: een studentchauffeur. Uw tijd is waardevol en deze besteed u liever niet al te lang op de weg. Een studentchauffeur zorgt ervoor dat u tijdens de rit gewoon door kunt werken. Dit levert u tijdwinst op die anders verloren zou zijn. Daarnaast heeft u het gemak van uw eigen auto. De studentchauffeur komt van te voren aan op de afgesproken startlocatie. Omdat hij zich goed heeft voorbereid weet de chauffeur waar u naar toe moet en hoe hij daar het snelste kan komen. Op tijd komt u dan bij uw afspraak aan. Een studentchauffeur kunt u inzetten voor vele verschillende ritten; enkele ritten tot retour ritten met meerdere bestemmeningen. Vaker een studentchauffeur nodig? Geen enkel probleem wij regelen het voor u. Of u nu in Enschede of in de buurt woont zoals in Borne Hengelo, Losser of Tubbergen of ergens anders in Twente, wij zorgen dat u een studentchauffeur uit de buurt krijgt.

 

STAND-BY
Onze chauffeurs zijn 24/7 inzetbaar en kunnen terwijl u op uw afspraak bent ook nog klusjes voor u oppakken. Ook voor andere diensten zijn studentchauffeurs inzetbaar. Voor een bob-rit, autotransport of valet-parking.

GRATIS EEN OFFERTE AANVRAGEN

Voordelen studentchauffeur Enschede

Wanneer u kiest voor het inhuren van een studentchauffeur geniet u niet alleen van onze lage prijs maar ook van een comfortabele rit. U kunt in alle rust op de achterbank van uw eigen auto rustig doorwerken terwijl u naar uw afspraak wordt gebracht. Onze studentchauffeur is altijd 15 minuten voor de initiële starttijd aanwezig zodat u altijd op tijd kunt vertrekken. Daarnaast heeft de chauffeur op voorhand de route al uitgezocht en de planning van de dag bestudeerd, u hoeft zich dan ook niet bezig te houden met deze logistieke vraagstukken.
Wanneer het zich voordoet dat er wachttijd voor de chauffeur is dan kan hij/zij voor u ook kleine werkzaamheden uitvoeren. U kunt daarbij denken aan werkzaamheden zoals het wassen van de auto, het wegbrengen van een pakketje of het doen van een boodschappen.

Of u nu een chauffeur nodig heeft voor een enkele rit of retourritten een studentchauffeur blijft de voordeligste keuze. Ook is de studentchauffeur inzetbaar als bob-chauffeur na een feest of borrel. U komt dan na een gezellige avond weer veilig thuis.  Bij elke dienstverlening zit bij altijd een gratis verzekering inbegrepen, u kunt dus echt zorgeloos op pad.

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
29,35/per uur
  • Representatief en discreet
  • Geen reiskosten
  • Gratis verzekering inbegrepen

Plaatsen in Twente waar wij een chauffeur voor u kunnen regelen:

Ambt Delden, Albergen, Almelo, Azelo, Beckum, Bentelo, Beuningen, Boekelo, Borne, Buurse, Delden, Denekamp, Den Ham, Deurningen, Enschede, Enter, Geesteren, Glanerbrug, Goor, Haaksbergen, Hengelo, Losser, Markelo, Nijverdal, Oldenzaal, Rijssen, Vriezenveen, Wierden, Zenderen

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze chauffeursdiensten of wilt u een chauffeur reserveren? Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken voor vragen en/of reserveringen van diverse chauffeursdiensten op maat.
Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel direct 020-4897272, onze medewerkers staan u graag te woord.

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl