Privéchauffeur huren

Maak kennis met een privechauffeur voor een zeer voordelig introductietarief

Voordelig tarief

Maak kennis met een ervaren studentchauffeur voor slechts €19,50 per uur.

i

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.
Privechauffeur inhuren

waarom een Privechauffeur huren?

Met een privéchauffeur in uw eigen auto kunt u comfortabel reizen en ook nog eens ongestoord doorwerken of uw komende afspraken voorbereiden. U brengt geen verloren tijd meer achter het stuur door en de inspanning van het anticiperen op het drukke verkeer laat u aan onze professionele chauffeur over. Een prive chauffeur van Studentchauffeurs.nl is Betrouwbaar, representatief en discreet.

STAND-BY
De chauffeur staat de gehele dag tot uw beschikking en zal zich uiterst flexibel opstellen om te zorgen dat de planning soepel verloopt. Wanneer u in een afspraak zit staat de chauffeur stand-by en is hij of zij inzetbaar voor kleinere klussen of werkzaamheden waar u anders nauwelijks aan toe komt.

Verhoog uw productiviteit

De luxe van een een privéchauffeur zit hem voornamelijk in het handig omgaan met uw tijd. Het geeft u extra vrijheid om te werken tijdens de ritten die u heeft, waardoor u eventueel niet meer later op de dag de verloren tijd moet inhalen. U heeft geen onnodig tijdverlies meer. Daarnaast kan, tijdens uw afspraak, de chauffeur voor u ook kleine werkzaamheden verrichten. Denk u hierbij aan het wegbrengen van een pakketje, uw auto naar de garage brengen of door de wasstraat halen. 

 

GRATIS EEN OFFERTE AANVRAGEN

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
29,35/per uur
  • Representatief en discreet
  • Geen reiskosten
  • Gratis verzekering inbegrepen

Niveau en Kwaliteit van de prive chauffeur

Direct Studentchauffeurs hecht veel waarde aan de kwaliteit en presentatie van haar chauffeurs. Daarom is er meerdere keren per week een uitgebreide selectiedag waar de chauffeurs een streng traject moeten doorlopen. Naast de test op rijvaardigheid met een rij-instructeur, wordt ook mondelinge vaardigheid en sociale intelligentie onder de loep genomen. Wanneer de chauffeur hiervoor slaagt, wordt er veel aandacht besteed aan omgangsvormen en etiquette. Om de kwaliteit van onze chauffeurs te kunnen waarborgen, is er een beoordelingssysteem ontwikkelt waar alle klanten een beoordeling over de chauffeur kunnen achterlaten. In het geval van goede feedback plannen we de chauffeur een volgende rit graag opnieuw voor u in.

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl