Blessurechauffeur

blijf mobiel met een blessure chauffeur! De perfecte oplossing voor u en uw werkgever

Goedkoop

Maak kennis met een ervaren studentchauffeur voor slechts €19,50 per uur.
i

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

hoe werkt de inzet van een Blessurechauffeur in de praktijk?

Kunt u vanwege medische redenen helaas niet zelf rijden, maar wilt u wel graag mobiel zijn en deelnemen aan de bedrijfsprocessen? Dan biedt de inzet van een blessurechauffeur de perfecte uitkomst. Een geschikte chauffeur bij u uit de buurt, komt op eigen gelegenheid naar uw huisadres en rijdt u vervolgens in uw eigen auto naar het werk of eventuele afspraak. Indien u de chauffeur die dag vaker nodig heeft blijft hij of zij stand-by, anders meldt de student zich later op de dag weer om u terug naar huis te brengen. VERZEKERING Wist u dat bijna alle verzekeringsmaatschappijen uw kosten voor de inzet van een blessurechauffeur deels of zelfs geheel vergoeden? Het is namelijk voor alle partijen de beste oplossing dat u mobiel blijft en gewoon een onderdeel bent van de dagelijkse bedrijfsprocessen. Neem dus zeker even contact op met uw verzekeringsmaatschappij!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
29,35/per uur
  • Veilig en vakkundig
  • Landelijke dekking
  • Zeer voordelig

EEN CHAUFFEUR VOOR LANGERE PERIODE

Is het duidelijk dat u voor langere periode een blessure chauffeur nodig heeft? Vermeld dit dan in ons online formulier of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers om uw aanvraag te bespreken. In het geval van meerdere woon-werk ritten per week, is het in de meeste gevallen mogelijk vooraf vaste prijsafspraken te maken. Hiervoor ontvangt u een uitgebreide offerte om een duidelijk beeld te krijgen van de totale kosten voor deze periode.

Reserveer nu eenvoudig online of neem telefonisch contact op via; 088 – 233 33 50, onze medewerkers staan u graag te woord.
Direct Studentchauffeus is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar voor al uw vragen over onze chauffeursdiensten.

NEEM NU CONTACT OP

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl