PRIVECHAUFFEUR

MAAK KENNIS MET een prive chauffeur voor een zeer voordelig INTRODUCTIETARIEF

Voordelig tarief

Maak kennis met een ervaren studentchauffeur voor slechts €19,50 per uur.

i

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

waarom een Privechauffeur?

Bent u voor uw werk dagelijks veel en lang onderweg door binnen- en buitenland? Denk dan eens goed na over de inzet van een getrainde prive chauffeur in uw eigen auto. Deze comfortabele maar ook zeer voordelige oplossing zorgt er voor dat u achterin door kunt werken en ’s avonds geen extra uren meer hoeft te maken. Uw tijd wordt efficient gebruikt zodat u voorbereid en ontspannen aankomt op bestemming.
Een prive chauffeur van Studentchauffeurs.nl is Betrouwbaar, representatief en discreet.

STAND-BY
De chauffeur staat de gehele dag tot uw beschikking en zal zich uiterst flexibel opstellen om te zorgen dat de planning soepel verloopt. Wanneer u in een afspraak zit staat de chauffeur stand-by en is hij of zij inzetbaar voor kleinere klussen of werkzaamheden waar u anders nauwelijks aan toe komt.

GRATIS EEN OFFERTE AANVRAGEN

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
29,35/per uur
  • Representatief en discreet
  • Geen reiskosten
  • Gratis verzekering inbegrepen

Niveau en Kwaliteit van de prive chauffeur

Direct Studentchauffeurs hecht veel waarde aan de kwaliteit en presentatie van haar chauffeurs. Daarom is er meerdere keren per week een uitgebreide selectiedag waar de chauffeurs een streng traject moeten doorlopen. Naast de test op rijvaardigheid met een rij-instructeur, wordt ook mondelinge vaardigheid en sociale intelligentie onder de loep genomen. Wanneer de chauffeur hiervoor slaagt, wordt er veel aandacht besteed aan omgangsvormen en etiquette. Om de kwaliteit van onze chauffeurs te kunnen waarborgen, is er een beoordelingssysteem ontwikkelt waar alle klanten een beoordeling over de chauffeur kunnen achterlaten. In het geval van goede feedback plannen we de chauffeur een volgende rit graag opnieuw voor u in.

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl