PARKEERBEGELEIDING

los uw parkeerprobleem voordelig op met onze parkeerbegeleiders

Goedkoop

Maak kennis met een ervaren studentchauffeur voor slechts €19,50 per uur.
i

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Waarom parkeerbegeleiding inzetten?

Verwacht u een flinke toestroom aan bezoekers rond hetzelfde tijdstip, of zijn de toeganswegen slecht? Schakel dan parkeerbegeleiding van Direct Studentchauffeurs in voor een voordelige en efficiënte oplossing. De parkeerbegeleiders zijn aanwezig om bij aankomst files te voorkomen en de bezoekers snel naar de juiste parkeerplaats te begeleiden. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van het parkeerterrein en geeft het uw gasten direct een prettig welkom. MATERIAAL De parkeerbegeleiders zijn vanzelfsprekend opvallend gekleed en beschikken over de juiste communicatiemiddelen en materialen om alles vloeiend te laten verlopen. Dit zal middels een persoonlijk gesprek nog uitvoerig worden besproken.

vraag een offerte aan

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
29,35/per uur
  • Leveringsgarantie
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Geen reiskosten

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of specifiek over de parkeerbegeleiding? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op via; 088-233 33 50, onze medewerkers staan u graag te woord. Indien u graag een offerte ontvangt is het ook mogelijk deze online aan te vragen via bovenstaand formulier, dit is geheel vrijblijvend en u krijgt binnen 12 uur reactie met de prijsindicatie op maat. Direct Studentchauffeurs is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar voor al uw vragen over onze chauffeursdiensten.

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl