Studentchauffeur Utrecht

MAAK KENNIS MET een studentchauffeur in de provicincie Utrecht.
Nu voor een zeer voordelig INTRODUCTIETARIEF

Goedkoop

Maak kennis met een ervaren studentchauffeur voor slechts €16,50 per uur.

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Studentchauffeur in Utrecht of omgeving nodig?

Wist u dat u een student chauffeur kunt inzetten als uw eigen privechauffeur? Of u nu in omgeving Utrecht (Bunnik, Houten, Nieuwegein, Leidsche Rijn, Woerden of de Bilt) een afspraak heeft of ergens anders in Nederland, laat u rijden in uw eigen auto door een getrainde studentchauffeur. Eén van de vele voordelen van een chauffeur is dat u tijdens de rit naar uw afspraak gewoon kunt doorwerken. U heeft dan geen last meer van onnodig tijdsverlies. Hierdoor betaalt een chauffeur zich al geheel of gedeeltelijk terug.

Zoals onze bedrijfsnaam Direct studentchauffeurs aangeeft maken wij veelal gebruik van studenten. Dit heeft vele voordelen welke nadrukkelijk terug te zien zijn in de lage prijs die wij hanteren. Met meer dan 700 studenten over heel Nederland verspreidt kunnen wij landelijke dekking aanbieden. Hierdoor is er altijd een chauffeur bij u in de buurt. Ook in Utrecht studeren veel van onze chauffeurs aan de Universiteit of Hogeschool. Binnen no-time hebben wij dan ook een student geregeld die u in uw auto kan rijden. Moet u juist van een andere plaats vanuit Nederland naar Utrecht? Grote kans dat wij ook dan een student voor u in de buurt hebben. Daarnaast beschikken onze chauffeurs over een ov-kaart, hierdoor hoeft u in het algemeen doordeweeks geen kosten te betalen. Enkel de reistijd naar de startlocatie en vanaf de eindlocatie die langer dan 30 minuten duurt wordt doorbelast.

STAND-BY
Onze chauffeurs zijn 24/7 inzetbaar en kunnen terwijl u op uw afspraak bent ook nog klusjes voor u oppakken. Ook voor andere diensten zijn studentchauffeurs inzetbaar. Voor een bob-rit, autotransport of valet-parking.

GRATIS EEN OFFERTE AANVRAGEN

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
20,80/per uur
  • Representatief en discreet
  • Geen reiskosten
  • Gratis verzekering inbegrepen

Plaatsen waar wij een chauffeur voor u kunnen regelen:

Amersfoort, Baarn, Breukelen, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Den Dolder, Doorn, Eemnes, Elst, Heemstede, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Maarssen, Montfoort, Mijdrecht,  Nieuwegein, Oudewater, Odijk, Oudewater Renswoude, Rhenen, Soest, Soesterberg, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Vinkeveen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

 

 

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl