Studentchauffeur Amersfoort

MAAK KENNIS MET een studentchauffeur.
Nu voor een zeer voordelig INTRODUCTIETARIEF

Goedkoop

Maak kennis met een ervaren studentchauffeur voor slechts €16,50 per uur.

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Studentchauffeurs door heel Nederland

Ongestoord aan het werk terwijl u naar uw werk of afspraken gereden wordt? Met een studentchauffeur kunt u veilig en comfortabel in uw eigen auto niet alleen rondom Amersfoort maar door heel Nederland gereden worden. U heeft geen last meer van inefficiënte werktijd doordat u zelf aan het rijden bent. Met een studentchauffeur aan het stuur kunt u de gehele rit de focus leggen op uw werk in de plaats van het concentreren op de weg. Wij kunnen door heel Nederland u voorzien van een studentchauffeur ook rondom Amersfoort zoals in Barneveld, Leusden, Nijkerk en Soest.

Onze chauffeurs zijn betrouwbaar, representatief en discreet. Al onze chauffeurs hebben een rij-test ondergaan en zijn hoog-opgeleid (HBO of WO). Daarnaast beschikken zij over een ov-kaart waardoor er geen extra kosten in rekening worden gebracht om de chauffeur op uw startlocatie aanwezig te laten zijn. Wilt u voor het eerst gebruik maken van een chauffeur? U kunt dan gebruik maken van het introductietarief van €16,50 per uur. Hierbij is tevens een extra verzekering bij inbegrepen. De minimale afname van onze diensten is 3 uur.

STAND-BY
Onze chauffeurs zijn 24/7 inzetbaar en kunnen terwijl u op uw afspraak bent ook nog klusjes voor u oppakken. Ook voor andere diensten zijn studentchauffeurs inzetbaar. Voor een bob-rit, autotransport of valet-parking.

GRATIS EEN OFFERTE AANVRAGEN

Voordelen studentchauffeur Amersfoort

Wanneer u kiest voor het inhuren van een studentchauffeur geniet u niet alleen van onze lage prijs maar ook van een comfortabele rit. U kunt in alle rust op de achterbank van uw eigen auto rustig doorwerken terwijl u naar uw afspraak wordt gebracht. Onze studentchauffeur is altijd 15 minuten voor de initiële starttijd aanwezig zodat u altijd op tijd kunt vertrekken. Daarnaast heeft de chauffeur op voorhand de route al uitgezocht en de planning van de dag bestudeerd, u hoeft zich dan ook niet bezig te houden met deze logistieke vraagstukken.
Wanneer het zich voordoet dat er wachttijd voor de chauffeur is dan kan hij/zij voor u ook kleine werkzaamheden uitvoeren. U kunt daarbij denken aan werkzaamheden zoals het wassen van de auto, het wegbrengen van een pakketje of het doen van een boodschappen.

Of u nu een chauffeur nodig heeft voor een enkele rit of retourritten een studentchauffeur blijft de voordeligste keuze. Ook is de studentchauffeur inzetbaar als bob-chauffeur na een feest of borrel. U komt dan na een gezellige avond weer veilig thuis.  Bij elke dienstverlening zit bij altijd een gratis verzekering inbegrepen, u kunt dus echt zorgeloos op pad.

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
24,70/per uur
  • Representatief en discreet
  • Geen reiskosten
  • Gratis verzekering inbegrepen

Plaatsen waar wij een chauffeur voor u kunnen regelen:

Amersfoort, Baarn, Breukelen, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Den Dolder, Doorn, Eemnes, Elst, Heemstede, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Maarssen, Montfoort, Mijdrecht,  Nieuwegein, Oudewater, Odijk, Oudewater Renswoude, Rhenen, Soest, Soesterberg, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Vinkeveen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze chauffeursdiensten of wilt u een chauffeur reserveren? Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken voor vragen en/of reserveringen van diverse chauffeursdiensten op maat.
Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel direct 020-4897272, onze medewerkers staan u graag te woord.

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl