Studentchauffeur Zwolle

Maak kennis met een studentchauffeur.
Nu voor een zeer voordelig introductietarief

Goedkoop

Maak kennis met een ervaren studentchauffeur voor slechts €19,50 per uur.
i

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Onderweg met een studentchauffeur

Of u zich nu alleen rondom de kop van Overijssel moet verplaatsen, autorijden kan hoe dan ook tijdrovend zijn. Daarnaast kunt u wanneer u zelf rijdt daarbij niet uitrusten en/of werkzaamheden verrichten. Onze studentchauffeurs bieden voor u de oplossing. Maak van reistijd nu efficiënte werktijd en dat in uw eigen vertrouwde auto.

Doordat wij beschikken over een netwerk van studenten in heel Nederland, en dus ook Zwolle, kunnen wij u op elk gewenst tijdstip en locatie ophalen. Zo heeft u niet alleen in Zwolle snel een chauffeur tot u beschikking maar ook bijvoorbeeld in Dalfsen, Hattem, Kampen of Staphorst. U kunt een studentchauffeur gebruiken voor enkele ritten maar ook voor retour ritten of ritten met meerdere bestemmingen. Onze studenten zijn bewezen chauffeurs en getest op hun rijstijl en rijervaring.

Extra diensten

De chauffeur staat de gehele dag tot uw beschikking en zal zich uiterst flexibel opstellen om te zorgen dat de planning soepel verloopt. Wanneer u in een afspraak zit staat de chauffeur stand-by en is hij of zij inzetbaar voor kleinere klussen of werkzaamheden waar u anders nauwelijks aan toe komt.

GRATIS EEN OFFERTE AANVRAGEN

Voordelen studentchauffeur Zwolle

Wanneer u kiest voor het inhuren van een studentchauffeur geniet u niet alleen van onze lage prijs maar ook van een comfortabele rit. U kunt in alle rust op de achterbank van uw eigen auto rustig doorwerken terwijl u naar uw afspraak wordt gebracht. Onze studentchauffeur is altijd 15 minuten voor de initiële starttijd aanwezig zodat u altijd op tijd kunt vertrekken. Daarnaast heeft de chauffeur op voorhand de route al uitgezocht en de planning van de dag bestudeerd, u hoeft zich dan ook niet bezig te houden met deze logistieke vraagstukken.
Wanneer het zich voordoet dat er wachttijd voor de chauffeur is dan kan hij/zij voor u ook kleine werkzaamheden uitvoeren. U kunt daarbij denken aan werkzaamheden zoals het wassen van de auto, het wegbrengen van een pakketje of het doen van een boodschappen.

Of u nu een chauffeur nodig heeft voor een enkele rit of retourritten een studentchauffeur blijft de voordeligste keuze. Ook is de studentchauffeur inzetbaar als bob-chauffeur na een feest of borrel. U komt dan na een gezellige avond weer veilig thuis.  Bij elke dienstverlening zit bij altijd een gratis verzekering inbegrepen, u kunt dus echt zorgeloos op pad.

STANDAARDUURTARIEF

Vast tarief voor elke chauffeursdienst.
29,35/per uur
  • Representatief en discreet
  • Geen reiskosten
  • Gratis verzekering inbegrepen

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze chauffeursdiensten of wilt u een chauffeur reserveren? Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken voor vragen en/of reserveringen van diverse chauffeursdiensten op maat.
Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel direct 020-4897272, onze medewerkers staan u graag te woord.

Over ons

Sinds 2005 is Direct Studentchauffeurs de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres Utrecht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

Telefoonnummer

088 - 233 33 50

E-mail

info@studentchauffeurs.nl