Studentchauffeur

Ontvang een offerte binnen 1 uur met introductietarief

Goedkoop tarief

Maak kennis met een ervaren studentchauffeurs voor slechts €16,50 per uur.

Gratis verzekering

Voor elke rit met een studentchauffeur bieden wij een gratis aanvullende verzekering.

Landelijke dekking

Met ruim 750 actieve studentchauffeurs is er altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Leveringsgarantie

Studentchauffeurs.nl biedt een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Hoe werkt de inzet van een studentchauffeur?

Met een student chauffeur reserveert u goedkope chauffeursdiensten door getrainde studenten in alle soorten en maten. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van een studentchauffeur, rijdt de student altijd in uw eigen auto. Dit maakt het zakelijk gezien mogelijk uw werktijd efficient te gebruiken wanneer u veel tijd aan reizen kwijt bent.


Ook voor particuliere doeleinden kan het inzetten van een studentchauffeur zeer voordelig en comfortabel zijn. Alle diensten zijn in te plannen als retour – en/of enkele ritten waarbij de chauffeur op eigen gelegenheid naar de afgesproken beginlocatie zal komen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Populaire chauffeursdiensten

Autotransport

Op zoek naar autotransport? Onze studentchauffeurs kunnen binnen heel Nederland u auto ophalen en/of wegbrengen. Autotransport voor zowel bedrijven als particulieren.

Privechauffeur

Met een professionele privé chauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigen werk. Daarnaast kunt u uitgerust op uw afspraak of werk aankomen omdat u zich niet bezig hoeft te houden met het soms hectische verkeer.

Valet Parking

De perfecte oplossing voor uw parkeerprobleem tijdens grote en kleine evenementen. U en uw gasten hoeven zich met onze valet parking service niet druk te maken over het vinden van een parkeerplek.

Parkeerbegeleiding

Parkeerbegeleiders laten het verkeer soepel in- en uitstromen en geven uw bezoekers een gastvrij ontvangst.

BOB Chauffeur

Laat u veilig, in uw eigen auto, naar huis brengen door een ervaren studenten chauffeur. De ideale thuisbrengservice voor na een diner of evenement.

Reserveer online uw chauffeur

Wat kost een student chauffeur?

Als nieuwe klant van Direct Studentchauffeurs.nl betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, het introductietarief van slechts €16,50 p/u, inclusief gratis verzekering. Wanneer u vaker gebruik maakt van de diensten van een studentchauffeur, gaat u het standaarduurtarief betalen van €22,45 per uur, inclusief verzekering. Overdag is er sprake van een minimale afname van 3 uur, vanaf 22:00 uur en in het weekend is de minimale afname 4 uur per chauffeur.


Reiskosten

Aangezien de studenten over een OV-reisproduct beschikken waarmee zij gratis kunnen reizen, wordt er doordeweeks slechts in enkele gevallen reiskosten in rekening gebracht. Met ruim 750 actieve chauffeurs door heel Nederland, zal de planning altijd een chauffeur uit uw woonplaats of directe omgeving inplannen

.

Hoe reserveer ik een studentchauffeur?

Een reservering plaatst u zeer eenvoudig door online de ritgegevens via onderstaand formulier in te vullen en te versturen. U ontvangt vervolgens een bevestiging en zodra de rit is ingepland ook naam en telefoonnummer van de studentchauffeur. Betalen doet u altijd pas achteraf, op basis van nacalculatie. U kunt onze medewerkers ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week telefonisch bereiken voor vragen en/of reserveringen van diverse chauffeursdiensten op maat Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel direct 020-4897272, onze medewerkers staan u graag te woord.

Leveringsgarantie
Direct Studentchauffeurs.nl biedt al haar klanten een 100% leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit. Heeft u een last-minute aanvraag? Geen probleem, 95% van deze reserveringen worden ook gewoon ingevuld.

Minimale eisen & interne opleiding

Elke studentchauffeur van Direct Studentchauffeurs moet aan bepaalde eisen voldoen en een intensief werving- en selectietraject doorlopen. Een van deze belangrijke eisen is dat onze studentenchauffeurs minimaal aan een hogeschool of universitaire instelling studeren. Daarnaast moet hij of zij minimaal de leeftijd van 19 jaar hebben en langer dan 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.
Tijdens dit intensieve werving- en selectietraject worden de chauffeurs ook uitgebreid getest op verschillende onderdelen. Vanzelfsprekend is één van deze onderdelen een rijtest, hier worden chauffeurs getest en opgeleid om te voldoen aan de hoge kwaliteit die wij van ze eisen. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan de omgangsvormen met de klant. Presentatie, flexibiliteit en kennis van het wegennet staan hierin centraal.

© Mobiliteitsdiensten Nederland B.V. 2002-2020 | ☎ 088 – 2333350 |
✉ info@studentchauffeurs.nl